Pasta z łososia wędzonego i jajek
dodano 5 kwietnia 2019
Pasta z łososia wędzonego i jajek
Przepyszna i łatwa do zrobienia pasta! Inspirowana przepisem z książki „Lunchbox na każdy dzień”?- to obowiązkowa pozycja dla każdego kto stawia swoje pierwsze kroki w robieniu bento (lub po prostu lunchboxów do pracy;)) I oczywiście mamy tutaj zdrową rybkę!?
Składniki na 2 porcje:
- 4 ugotowane jajka
- 90g łososia wędzonego
- 3 łyżki posiekanego szczypiorku
- 5 rzodkiewek
- 2 łyżki gęstego jogurtu naturalnego
- 1 łyżeczka musztardy
- sól, pieprz
- Jajka, łososia i rzodkiewki pokrój w drobną kostkę.
- Wymieszaj z pozostałymi składnikami. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem.
Enjoy your meal!?
1 porcja zawiera:
? 263 kcal
? 24 g białka
? 16 g tłuszczu
? 4 g węglowodanów
? 2 g błonnika